De Beuk vindt plaats van 29-08 tm 02-09 2022

Het team achter de Beuk draait volledig op vrijwilligers. Mensen die het leuk vinden om met de kinderen de grootste avonturen te beleven in het Beukenbos. Op dit moment telt de Beuk maar liefst 50 vrijwilligers van alle leeftijden! 

Bij het organiseren van een Kindervakantieweek zoals de Beuk komt een hele hoop kijken! Zo wordt de eerste vergadering vaak al in november gehouden en kiezen we in december al een thema! Naast het bedenken van de spellen en activiteiten moet er natuurlijk ook een hele hoop andere dingen worden geregeld. Denk hierbij aan het uitstapje, de social media, materialen, lunch, vergunningen, subsidies, locaties, website, persberichten, sponsoren en ga zo maar door! Een hele taak dus.

Lijkt het jou nou ook leuk om mee te helpen tijdens de Beuk? En ben je 15 jaar of ouder? Dan kan je ons een berichtje sturen via de website, laat ons weten waarom jij het team van vrijwilligers wil versterken en jij het ideale staflid bent. En wie weet zien we terug tijdens een van onze vergaderingen.

Waneer je je aanmeld kunnen we je helaas niet garanderen dat je ook mee kunt doen, we krijgen erg veel aanmeldingen en hebben een maximaal aantal vrijwilligers dat we nodig hebben. Maar niet getreurd, we zullen we op de wachtlijst zetten, en je hoort van ons zodra er een plekje vrij is!