Inschrijving Beuk 2021 nog niet open.

Leuk dat uw kind mee wil doen aan de Beuk!

Lees hier onder goed alle voorwaarden door voor een soepel verloop van de inschrijving. Elk jaar zijn de plekken weer erg populair, zorg daarom dat u er op tijd bij bent!

Inschrijven van de kinderen gebeurt digitaal en is mogelijk vanaf maandag 19 juli 2021 20:00 uur.

Voorwaarden inschrijving:

Zit uw kind voor de zomervakantie in groep 2 t/m 8 en is hij/zij voor 1 november 6 jaar of ouder, dan kan hij/zij meedoen. Is uw kind 10 jaar of ouder dan mag hij/zij donderdag blijven slapen om ook die nacht spannende avonturen te beleven. Voor kinderen tot 10 jaar hebben we een leuk feestje op de dinsdagavond.

Meedoen aan de Kindervakantieweek kost  50,00 euro per inschrijving, ongeacht of ze op donderdag blijven slapen of niet.

Nadat u uw kind(eren) hebt ingeschreven ontvangt u van ons een bewijs van inschrijving via de mail. Deze inschrijving wordt pas definitief, nadat u het deelname geld betaald hebt op onze inschrijfavond. Deze avond is op vrijdag 23 juli 2021. Details over deze avond volgen nog. Vergeet niet om uw bewijs uit te printen en mee te nemen op deze avond!

Belangrijk om te weten:
Indien u of iemand anders niet op deze avond komt betalen, vervallen alle rechten op volgorde van inschrijving. Na 20.00 uur kunnen de deelnemers, die op de wachtlijst staan, aanspraak maken op de vrij gekomen plaatsen. Mensen die op tijd hebben ingeschreven, maar op deze avond na 20.00 uur komen, zullen achteraan op de wachtlijst geplaatst worden.